Egyéb kategória

Kapunyitó készletek

A kapunyitó készletek olyan eszközök, amelyeket a kézi kapukra lehet felszerelni, hogy azok nyitását és zárását automatizálják. Ezek a készletek általában tartalmaznak egy motort, egy vezérlőt és egy távirányítót vagy billentyűzetet, amellyel a kapu működtethető.

A megfelelő választás

A kapunyitó készlet kiválasztása a kapu típusától és méretétől, valamint az ingatlan tulajdonosának egyedi igényeitől és követelményeitől függ. Fontos, hogy olyan készletet válasszon, amely kompatibilis a kapuval, és megbízható és biztonságos működést tud biztosítani.

Lengőkapu-készletek

Ezeket a készleteket olyan kapukhoz tervezték, amelyek ajtóhoz hasonlóan kinyílnak és becsukódnak. Általában tartalmaznak egy motort, amelyet a kapuhoz rögzítenek, valamint egy vezérlőt, amellyel a kapu működtethető.

Tolóajtókészletek

Ezeket a készleteket olyan kapukhoz tervezték, amelyek egy sínen csúsznak ki és be. Általában tartalmaznak egy motort, amely a kapuhoz van rögzítve, és egy vezérlőt, amely a kapu működtetésére használható.

Napelemes kapukészletek

Ezen készletek napelemeket használnak a kapumotor működtetéséhez, így ideálisak távoli helyeken vagy olyan területeken, ahol nehéz lehet áramot vezetni a kapuhoz.

Billentyűzetvezérlésű kapukészletek

Ezek a készletek tartalmaznak egy billentyűzetet, amely a kapu nyitására és zárására használható, így nincs szükség távirányítóra.

Intelligens kapukészletek

Ezen készletek okostelefonos alkalmazással vezérelhetők, és további funkciókat, például beleptetés vezérlést és távfelügyeletet is tartalmazhatnak.

Ez is érdekes lehet...