Egyéb kategória

Gurulóállvány bérlés

Ha a családi házunk rekonstruálását említjük, biztosan van olyan művelet, amit magasban kellene végezni. Persze erre reflexből egy létrát lehetne említeni, de azok a lehetőségek bőven végesek. Elég ha csak egy külső festésre, vagy bármilyen munkálatra. Mivel teljesen értelmetlen lenne, egy saját állványba fektetni, főleg, hogy ha csak egy pár napos beavatkozásra lenne szükség. Itt jön a képbe a budapesti székhelyű BPGÉP kölcsönző. Az öt méteres gurulóállványuk kisegítheti Önt a legrosszabb helyzetekben, és a legjobb társa lehet az otthonuk kipofozásában. Nagyon sok munkát meg lehet vele oldani, akár egy rakoncátlan öreg diófa metszésében is segíthet.

Paraméterek

  • 5 méter magas
  • Guruló funkcióval ellátott
  • Alumínium szerkezetű

A kerekek segítségével, problémamentesen tudjuk A-ból B-be transzportálni, nem okoz nagy gondot ha épp máshol lenne rá szükség. Maga az állvány több napra is bérelhető, napi 4000 forintos díjjal, illetve egy 20000 forintos kaucióval, ami az esetleges javításokat fedezné. Az összeszerelése felettébb egyszerű, mivel több elemből áll, így túl sok helyet sem foglal, könnyen lehet szállítani.

A kerekek csúszásgátlóval vannak ellátva, így akár ingoványosabb talajon is használhatjuk, bármi féle veszély nélkül. Maga az alumínium kivitelezése azért megsüvegelendő, mert sokkal könnyebb így a teljes állvány ezért sokkal könnyebb vele dolgozni, megkönnyíti az emberek munkáját, ám mégis strapabíró. Az oldalán található lépcső létraszerűen ad lehetőséget az állvány tetejére jutáshoz.

Ha szüksége lenne egy bérelhető gurulóállványra, ne habozzon, keresse fel weboldalunkat!


https://www.bpgep.hu/gepkolcsonzes/guruloallvany-berles/

 

Ez is érdekes lehet...