Balaton sofőrszolgálat

A Balaton mindig is az üdülésről, nyaralásról szólt. Fesztiválok, fellépések, bulik a haverokkal – csak hogy párat említsünk azok közül, melyek azoknak fognak jutni, akik ide jönni a kikapcsolódási idejüket tölteni.

Milyen különleges lehetőségek vannak errefelé?

A Balaton Soundot és az Efottot érdemes kiemelni. Ezek koncert jellegű rendezvények, gyakorlatilag mindenki jól szokta magát érezni magát rajtuk. Fiataloknak remek lehetőséget nyújt arra, hogy ismerkedjenek, barátkozzanak egymással.

Ha van baráti társaságunk, akkor mindenképp érdemes lehet valamelyikre elmenni egyszer egy évben, igazi feltöltődés és felüdülés.

Mi okozhat gondot – a rendezvény után?

Sokszor az jelent problémát, hogy az ember nem tud magától vezetni. Hiszen, ha mindenki ivott, akkor szükség lenne taxist hívni. Ilyenkor jogilag sem legális a sofőrködés, és nagyon veszélyes lehet – különösen a helyi vasutak miatt.

Ilyenkor kell egy remek balatoni taxist hívni, aki segíteni fog nekünk abban, hogy hazajussunk a közeli apartmanunkba és szállásunkba.

Mennyibe fog ez kerülni?

Nem kell horror árakra gondolni, a legjobb taxisok sem kérnek többet a munkájukért, de cserébe igazi élmény velük menni bárhová. Higgyük el: sokszor nagyobb élmény lesz a taxissal utazni, mint maga a koncerten részt venni. És ez mindig így van lényegében. A taxis teszi ki a ragyogó napunk végére a pontot.

Van-e más alternatíva?

Az egyetlen reális megoldási lehetőség az, ha megpróbálunk gyalog hazamenni, vagy pedig valaki nem iszik a társaságból. De ez talán az egyik legrosszabb választási lehetőség, amire csak gondolhatunk.

Ez is érdekes lehet...

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.