Nagyon sok telepítő cégnek lenne szüksége egy megbízható üzleti partnerre, aki megfelelő termékekkel, biztonságtechnikai kellékkel látja el őket. Nagyon sokan tisztában vannak azzal, hogy mennyire sok biztonságtechnikai nagykereskedés van Magyarországon. Hogyan választhatjuk ki a megfelelő üzleti partnert?

Hatalmas termékválaszték

Hatalmas termékskálájuk gyakorlatilag a hazai biztonságtechnika minden egyes területét lefedi. Minden megtalálható termékkínálatukban: kamerák, beléptető rendszerek, tűzjelző berendezések, valamint az ezekhez tartozó különféle alkatrészek, szoftverek, programcsomagok.

Ingyenes oktatás minden partnerüknek

Minden egyes partnerüknek ingyenes oktatást nyújtanak. Sokszor merülnek fel a telepítéssel, technikai működéssel, valamint a pontos használattal kapcsolatban kérdések, amelyek nem feltétlenül világosak elsőre, azonnal egy szakember számára.

Remek szervíztechnikusi gárda

Technikusi gárdájuk segíteni fog abban az esetben, ha valamilyen alkatrész vagy a működési mechanika meghibásodna véletlenül. Szakképzett technikusaik segítenek nekünk abban, hogy a termék azonnal garanciális javításon menjen keresztül.

Kiváló értékesítői támogatás

Értékesítőik minden kérdésünkre fognak tudni válaszolni. Minden tekintetben tisztában vannak azzal, hogy milyen igények merülnek fel a lakosság, valamint vállalati élet részéről, és mindig tudnak nekünk megfelelő technikai támogatást nyújtani, legyen szó gyakorlatilag bármilyen kérdésről.

A Riarex az egyik legnagyobb múltú hazai cég

A biztonságtechnikai beszállítói piacon a Riarex az egyik legnagyobb múlttal rendelkező cég. Legyen szó szinte bármilyen felmerülő igényről vagy kérdésről, ők fognak tudni segíteni nekünk, akár egyedi, specifikus igényekkel is kereshetjük őket mint üzleti partnert.

Ez is érdekes lehet...