Egyéb kategória

Mi a makulátlan körömdíszítés igazi titka?

Sokan alábecsülik a körmös szakmát. Ennek az az oka, hogy úgy érzik, hogy körmöt díszíteni egyszerű, és bárki képes megtanulni egy hét alatt. Ez alapvetően tévedés. A szakma csínját-bínját kitanulni hosszú évek munkája is lehet: de az teljesen biztosra vehető, hogy nem sajátítható el mesteri szinten pár nap alatt.

Íme, szeretnénk bemutatni néhány olyan tippet, ami hasznos lehet mindenkinek, aki szeretne igazán szép, díszes körmöket.

Mindig legyen szép az alapszín!

Nem érdemes ezt a döntést elkapkodni. Talán egyetlen nőnek sem a legideálisabb, ha mindössze egyetlen színárnyalatot használ: érdemes lehet többet is keresni, vagy akár különböző színeket. De igazán sikeresek akkor lehetünk, megtaláljuk a hozzánk passzoló variációkat. Ehhez érdemes lehet akár mások véleményét is kikérni.

Használjunk különleges kiegészítőket!

Nagyon sokféle kiegészítőt. Például körömnyomdát, vagy csillámporokat, matricákat. Ennek az az oka, hogy ezek megdobják az alaphatást. Ha stílusosan használjuk őket, akkor ráadásul nem is kicsit! Ehhez viszont belátásra és gyakorlatra lehet szükségünk.

Menjünk el egy profi manikűröshöz

Mindig látogassunk el egy profi szakemberhez, aki szakmai tippekkel, észrevételeivel fog tudni minket segíteni. Tőle sokat lehet tanulni.

Mindig gondoljunk arra, hogy nem csak a köröm számít!

Nem csak a körömnek kell szépnek lennie. A hajunknak, bőrünknek egyaránt, ehhez viszont kompletten oda kell figyelnünk a kinézetünkre, egészségünkre, kiállásunkra. Érdemes lehet szépségiparban dolgozó emberek véleményét is kikérni azzal kapcsolatban, hogy ők mit tartanak helyesnek.

Ez is érdekes lehet...