Egyéb kategória

MVMT karórák

Az MVMT (ejtsd: “movement”) egy óramárka, amelyet 2013-ban alapított két főiskoláról kiesett diák, Jake Kassan és Kramer LaPlante. A márka népszerűségre tett szert azzal, hogy stílusos és minimalista időmérőket kínál megfizethető áron.

Letisztultság és minimalizmus

Az MVMT órák modern és letisztult dizájnjukról ismertek. Gyakran minimalista számlapokkal rendelkeznek, egyszerű órajelekkel és karcsú mutatókkal. A márka arra összpontosít, hogy sokoldalú stílusokat kínáljon, amelyek különböző alkalmakra viselhetők, az alkalmi és a formálisabb beállításoktól kezdve.

Kialakítás és megjelenés

Az MVMT órák jellemzően rozsdamentes acél tokkal és különböző szíjváltozatokkal készülnek, beleértve a bőr, hálós és fém karkötőket. A márka kronográf funkcióval, dátumkijelzővel és különböző színváltozatokkal is kínál órákat a különböző preferenciáknak megfelelően.

Termékcsalád és árszínvonal

Az órákon kívül az MVMT a termékcsaládot napszemüvegekkel, ékszerekkel és egyéb kiegészítőkkel is bővítette. A márka célja, hogy megfizethető luxust kínáljon, a minőségre és a stílusra összpontosítva. Az MVMT órák általában megfizethetőnek számítanak, az árak a modelltől és a felhasznált anyagoktól függően 100 és 300 dollár között mozognak. A márka elérhető ára hozzájárul a népszerűségéhez, különösen a fiatalabb fogyasztók körében.

Megfizethetőség és stílusosság

Fontos megjegyezni, hogy bár az MVMT órák stílusos dizájnt kínálnak megfizethető áron, jellemzően kvarcműveket használnak, amelyek elemmel működnek és kevésbé bonyolultak a magasabb kategóriájú luxusórákban található mechanikus vagy automata szerkezetekhez képest.

Ez is érdekes lehet...